Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ προσφέρει στα μέλη του ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ ΦΙΓΚΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 364 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 19:00

Η αριστουργηματική όπερα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε μια νέα εντυπωσιακή παραγωγή.

Οι γάμοι του Φίγκαρο πρωτοπαρουσιάστηκαν στη Βιέννη το 1786, τρία χρόνια πριν τη Γαλλική Επανάσταση.Το κείμενο του Λορέντσο ντα Πόντε, που βασίζεται στην πεντάπρακτη κωμωδία του Μπωμαρσαί Η τρελή ημέρα ή Ο γάμος του Φίγκαρο, απηχεί την ταραγμένη εποχή και την ένταση στις σχέσεις των διαφορετικών κοινωνικών τάξεων: του Κόμη και της Κόμησσας, και των υπηρετών τους Σουζάννας και Φίγκαρο. 

.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΤΟΣ

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει νεότερους και καταξιωμένους Έλληνες πρωταγωνιστές, όπως τους Δημήτρη Τηλιακό, Μαρία Μητσοπούλου, Βασιλική Καραγιάννη, Παναγιώτη Οικονόμου, Άρτεμη Μπόγρη κ.ά.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Λ.Σ.

Κάθε συνάδελφος ΜΕΛΟΣ μπορεί να προμηθευτεί μέχρι 2 προσκλήσεις που θα παραλαμβάνει ο ίδιος από τον Σύλλογο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ  (Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ)  ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως αυτών.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ  ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ :€32 από αρχική τιμή €42 ΘΕΩΡΕΙΟ 2

Share This