Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΗ
Πολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΗ

Καλοκαιρινές διακοπές 2013

Σε αναμονή των καλοκαιρινών διακοπών και των ΄΄καυτών΄΄ εξελίξεων στη ΔΕΗ , εμείς είμαστε πάλι εδώ , με πολύ διάθεση για δουλειά , με καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο, με νέα οράματα και με τον ανανεωμένο κατάλογο, με ειδικές τιμές για τα μέλη μας, σε καταλύματα ανά την Ελλάδα .

Όπως γνωρίζετε ο ΄΄ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ΄΄ είναι η μοναδική πολιτιστική έκφραση της ΔΕΗ.Προσπαθούμε λοιπόν να αναπτύξουμε περισσότερες δραστηριότητες μέσα από το Σύλλογό μας, διαδραματίζοντας πρωταρχικό ρόλο

στην πολιτιστική έκφραση όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ, μέσω της επικοινωνίας και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ μας .

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να κατακτήσουμε τις ταξιδιωτικές αναζητήσεις μας και να συμμετέχουμε καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε κάθε εικαστικό και πολιτιστικό γεγονός, με τη δική σας υπόδειξη.

Περιμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά από όλους εσάς, είτε στο e-mail el.manousaki@dei.com.gr είτε στο FAX 210-5233187, κάθε ιδέα σας που θα αφορά εκδηλώσεις ,πολιτιστικά δρώμενα , ταξιδιωτικούς προορισμούς, ιδέες διασκέδασης και δράσης καθώς και άρθρα για την επανέκδοση του περιοδικού μας.

Η ενεργός συμμετοχή σας, είναι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς .

 

Κ Α Λ Ο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΥΓΟΥΡΗ

 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΒΟΥΛΟΥΔΑ

summer2013

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail