Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Στην προσπάθειά μας να είμαστε κοντά σας πέρα από τις διαδικτυακές μας παρουσιάσεις, επιστρέφουμε με δύο προτάσεις θεατρικών παραστάσεων σε Online Streaming.

ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Κωμωδία του Νηλ Σάιμον
Τί συμβαίνει όταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι διαπιστώνει πως το σπίτι των ονείρων του είναι μια «τρύπα», μπάζει νερά, δεν έχει θέρμανση και ο ένοικος της πάνω σοφίτας περνάει από το διαμέρισμά τους για να μπει στο δικό του; Πόση αγάπη χωράει στο αστεία άβολο διαμερισματάκι;
Ειδική μαγνητοσκόπηση σε HD Video και ανάλυση 1080p, με 5 κάμερες 12 τεχνικούς και σκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, της Ρέινας Εσκενάζυ.
Διανομή: Αργύρης Αγγέλου, Βασιλική Τρουφάκου, Άρης Λεμπεσόπουλος,
Ελένη Κρίτα, Jerome Kaluta.
Διάρκεια Online Streaming: 1ώρα και 40 λεπτά
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ Μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι

Στη νέα προσαρμογή του έργου, μια ομάδα οκτώ πρωταγωνιστών, μεταφέρεται κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, προτού μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας, σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας. Ο φόβος τους κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Μια ιστορία εκδίκησης με αιφνιδιαστικές ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της!
Ειδική μαγνητοσκόπηση σε HD Video και ανάλυση 1080p, με 5 κάμερες 12 τεχνικούς και σκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, της Κίρκης Καραλή.
Διανομή (με αλφαβητική σειρά): Κωνσταντάκη Μαρία, Λίτσης Ερρίκος, Λουκάκη Δανάη, Οικονομίδου Ράνια, Πολυζωίδης Σήφης, Πουρσανίδης Νίκος, Συριόπουλος Μιχάλης,Τότσικας Αποστόλης.
Διάρκεια Παράστασης: 100 λεπτά

Όποιο από τα μέλη επιθυμεί να παρακολουθήσει τη μία ή και τις δύο παραστάσεις,μπορεί να δηλώσει συμμετοχή έως ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 στο e-mail του Συλλόγου info@fisiolatris.gr
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ €7 από αρχική τιμή €12,90 ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

Για το ΔΣ η πρόεδρος Δέσποινα Ζυγούρη και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Παππαδιόχος

Share This